Розпродано

Олія Чорного Кмину

Завантажуємо варіанти товару…
355 грн.
Товар закінчився
Категорії: Косметичні олії
ОПИС
ВІДГУКИ 0

Олія чорного кмину

На Сході цілющі властивості чорного кмину використовуються вже більше 3000 років. З 1959 року проводилося понад 200 досліджень в міжнародних університетах, приголомшливі результати яких були опубліковані в статтях і доповідях різних ЗМІ. Це прекрасним чином підтвердило найважливіше значення чорного кмину, про який говорилося понад 1400 років тому. Пророк Мухаммад сказав: «У чорному кмині зцілення від усіх хвороб, окрім смерті».

Поліненасичені жирні кислоти, що входять до його складу, підвищують імунітет, покращують стан шкіри і волосся, регулюють вміст холестерину і цукру в крові.

Сфера використання:

  • Підвищення імунітету
  • Зниження рівня цукру і холестерину в крові
  • Реабілітаційні курси після хіміотерапії
  • Алергічні захворювання
  • Захворювання шлунково-кишкового тракту
  • І багато іншого

Олія чорного кмину має досить різноманітний склад компонентів і активних речовин, які відповідають за здоров'я і нормальне функціонування клітин нашої шкіри. Це і ненасичені і насичені жирні кислоти, і незамінні амінокислоти, які наш організм не в змозі виробляти самостійно, а також необхідні для шкіри вітаміни A та E. Крім того, корисні властивості олії чорного кмину обумовлюють елементи, що входять до його складу - антибактеріальні речовини, мінерали, такі мікро і макроелементи як кальцій, фосфор, залізо, сірка, і багато інших компонентів.

Застосування олії чорного кмину особливо рекомендується для догляду за проблемною шкірою, яка страждає від різного роду запалень і гнійних висипань, а також для зовнішнього лікування багатьох шкірних захворювань. До того ж олія чорного кмину є однією з небагатьох косметичних рослинних олій, яка чудово підходить для жирної шкіри обличчя, і добре справляється з такими її недоліками як забруднені пори, і утворення прищів.

Олія чорного кмину має антисептичну, антибактеріальну, розсмоктуючу, протизапальну і противірусну дію на шкіру обличчя. Вона допомагає зупинити і усунути будь-які запальні процеси шкіри, і сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин.

Крім того, олія чорного кмину володіє ще й ефективною протигрибковою дією, і може використовуватися в лікуванні грибкових захворювань шкіри. Застосування олії чорного кмину добре допомагає в лікуванні всіх видів дерматиту, екземи, псоріазу, позбавляє від бородавок, і багатьох інших захворювань шкіри.

Також вона є досить ефективним засобом при вугровому висипі, і алергічних реакціях на шкірі обличчя.

Інші корисні властивості і дії олії чорного кмину - це підвищення пружності, еластичності, і захисного імунітету шкіри, глибоке очищення її пор, а також зняття набряклості обличчя.

Не забувайте, це дуже важливо - завжди наносьте олії і інші косметичні засоби на попередньо зволожену шкіру.

Запобіжні заходи: при вагітності і годуванні груддю не приймати всередину, а тільки протирати олією хворе місце. Забороняється застосовувати хворим з трансплантованими органами тіла (печінка, нирки, серце), тому що посилюється імунітет організму, що може стати причиною відторгнення органів.

Термін зберігання:
При дотриманні герметичності упаковки 18 місяців. Зберігати в щільно-закритій тарі, в темному і прохолодному місці. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику. Олія дуже нестабільна, при неправильному зберіганні швидко гіркне.

Вес (кг)
0.115
Тут ще ніхто не залишав відгуки. Ви можете бути першим!
Перед публікацією відгуки проходять модерацію.

Натискаючи на кнопку «Відправити» ви приймаєте умови Публічної оферти і політики конфіденційності.

Ви дивилися